Banketbakkerij Mariman bereidt ieder gebak overheerlijk en met gemak

We moeten eerlijk zijn: Banketbakkerij Mariman maakt het u niet echt gemakkelijk. Wanneer u onze zaak betreedt wordt u al gauw geconfronteerd met een duizelingwekkend aanbod aan delicieuze lekkernijen.

Toch zult u vrolijk worden van het kiezen uit al dit lekkers. Van meer dan 80 verschillende broodsoorten over prachtige patisserie en confiserie tot bourgondische charcuterie: u voelt zich de koning te rijk. En een koningsmaal is exact wat u mee naar huis zal nemen.

Liefde en passie voor elk brood en alle patisserie

Elk product dat onze winkel verlaat is bereid met de grootste zorg en liefde. Bij Banketbakkerij Mariman is bakken veel meer dan onze broodwinning: het is een missie die we steeds gepassioneerd doen slagen.

Ondanks de enorme schaal en variatie die we aanbieden is er nooit sprake van routine. Ieder gebak is een bevestiging van onze gedrevenheid en beroepstrots.

Dat is hoe wij het verschil maken: onze broden en gebakjes zijn met zorg bereid en dat proeft u.

Liefde maakt Banketbakkerij Mariman niet blind

Onze liefde voor het vak staat buiten kijf. Dit betekent niet dat we degelijkheid en kwaliteit uit het oog verliezen, integendeel. We hanteren voor uw gebak de hoogste norm op vlak van hygiëne, kwaliteit en voedzaamheid. Vorm en inhoud staan elkaar nooit in de weg. Het oog wil weliswaar ook wat, maar het is uw hele lichaam dat verwend wordt met onze weldadige creaties van uitgebalanceerde ingrediënten.

Ervaar zelf hoe we uw innerlijke mens én goed humeur versterken aan de hand van ons uitgebreid aanbod. Kom langs of geef ons een seintje.